Referenssit

Datasillan tekemät asennukset ovat aina huippuluokkaa. Sen takia myös suurimmat asiakkaamme luottavat meihin vuodesta toiseen, tietoliikenne-ja sähköasennuksissa.

Aurinkosähköjärjestelmien rakentamisesta Datasillalla on jo usean vuoden ja yli 400 järjestelmän kokemus. Suurimmat toteuttamamme aurinkosähköjärjestelmät ovat olleet yli 1000 paneelin kokoisia järjestelmiä.

DNA Oy

Aurinkosähkön käyttö vahvassa kasvussa

Teknologia on kehittynyt valtavasti. Nykyään voidaan kiistattomasti todeta, että oman aurinkosähköjärjestelmän hankinta sekä käyttöönotto on helppoa. Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti myös tiiviisiin asutuskeskuksiin.

Case: Eltel Networks

Datasilta on Eltelin alueellinen sopimusurakoitsija erilaisissa sähkö-ja tietoliikenneverkkoihin liittyvissä ylläpitotehtävissä ja rakennusprojekteissa. Datasilta on luotettava kumppani jonka kanssa on helppo toimia.

Mikael Saarinen 
Aluepäällikkö
Eltel Networks Oy

Case: Oulun Energia

Oulun Energia on tehnyt Datasillan kanssa yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen, aurinkosähköjärjestelmien toteutuksissa, Etelä-Suomessa. Olemme toteuttaneet yhdessä useita aurinkosähköjärjestelmiä, pienistä muutaman kymmenen paneelin järjestelmistä, suuriin satojen kilowattien järjestelmiin.

Hyvä esimerkki Datasillan työnjäljestä on Tuusulassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen, Oulun Energian omistukseen toteutettu 1600 paneelin ja 448 kWp järjestelmä, jonka Datasilta toteutti kokonaisuudessaan Oulun Energian suunnitelmien mukaisesti. Työn jälki oli erittäin laadukasta ja kommunikaatio toimi hyvin läpi koko projektin.

Antti Korkala
Projektipäällikkö
Oulun Sähkömyynti Oy

Case: Piiloset

Piiloset teki päätöksen hankkia aurinkosähköjärjestelmän kesällä 2019. Yrityksemme sähkönkulutus on suurimmillaan päivällä, joten aurinkoenergian hyödyntäminen on järkevää. Kotimaisena toimijana ympäristöarvot ovat meille tärkeitä.

Kilpailutimme tarjoukset viideltä eri toimittajalta. Datasilta Oy:n tarjous oli kilpailukykyinen ja erittäin selkeä. Datasilta vakuutti meidät komponenttien laadulla ja käymällä tarjouksen sisällön tarkasti läpi. Hankimme 248 paneelin ja 99,2 kWp aurinkosähköjärjestelmän. Datasilta hoiti projektin avaimet käteen periaatteella. Alussa Datasilta auttoi energiatukihakemuksen tekemisessä ja tämän jälkeen meidän osuus jäi tavaran vastaanottamiseen. Projekti oli meidän osalta helppo, koska Datasilta hoiti kaiken puolestamme. Työnjäljessä ei ollut mitään moitittavaa, eikä yllätyksiä tullut vastaan. Paneelien tuotto on myös se mitä Datasilta lupasi. Voimme lämpimästi suositella Datasiltaa yhteistyökumppaniksi.

Jan-Eric Breitholtz ja Hannu Helminen
Piiloset

Case: Unified Chargers

Datasilta on Unified Chargersin asennuskumppani sähköautojen latauspisteiden asennuksissa Etelä-Suomessa.

Datasilta asensi Unified Chargersin UCDC pikalatausaseman ja kaksi UC Public latausasemaa Ylöjärven Juustoportin pihaan talvella 2020. Asemaa operoiva Leppäkosken Sähkö tarjoaa asiakkailleen ilmaiset lataukset kevään 2020 ajan. UCDC Asema on markkinoiden pienikokoisin ja kevein pikalatauslaite, joka tukee samanaikaisesti molempia pikalatausstandardeja.

Lisätietoja ja käyttökokemuksia voi lukea Leppäkosken sähkön blogista.

Meihin luottavat myös

Ota yhteyttä