Muut palvelut

Antennityöt

Yrityksillä on nykypäivänä monenlaisia antenneihin liittyviä tarpeita. Toisinaan ne ovat kriittisessä roolissa, toisinaan halutaan samaa kuin kuluttajat eli lisää kanavia.

Autamme arvioimaan tilanteen ja löytämään optimaalisen ratkaisun asiakkaillemme.

Telekommunikaation ammattilainen

Datasilta on telekommunikaation- ja puhepalvelimien huippuammattilainen. Tarjoamme yrityksille asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluita. Meiltä saat puhejärjestelmät ja vasteaikoihin sidotut ylläpitosopimukset, jolloin otamme vastuullemme puhejärjestelmän tekniset ylläpitovelvoitteet.

Kauttamme on hankittavissa ohjelmointitason osaaminen ja käytännön asennustyö, joka sisältää kaapeloinnit ja laiteasennukset. Olemme erityisesti Alcatel-Lucent-puhejärjestelmien valtakunnan johtava toimija.

Sähköasennukset

Aurinkosähköjärjestelmien ja sähköautojen latauslaitteiden lisäksi teemme myös muita sähköasennuksia yksittäisistä laiteasennuksista suurempiin kokonaisuuksiin. Datasilta on Tukesin rekisteriin merkitty sähköasennusliike ja voimme tehdä sähköpätevyys 2 vaatimusten mukaisia asennustöitä (nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötyöt).

Teemme ratkaisuja eri kohteisiin

Asuntoyhtiöt

Toimitilat

Teollisuus

Miten toimimme

Suunnittelutyö ja tarjous

Pitävä tarjous ja budjetti

Asennus ja aikataulu

Käyttöönotto ja opastus

Tuki ja jälkihoito

Ota yhteyttä